Ovo je plaćeno skoro 100 miliona evra? Nunjez se obrukao, šutirao na gol, a zamalo pogodio korner zastavicu

U poprilično lošoj formi je Darvin Nunjez

  • 1
FK Liverpul

Foto: Tanjug/AP

Liverpul je dugo kuburio sa napadačima. Još od odlaska Luisa Suareza, klub sa Enfilda nije uspeo da pronađe nekog "ubojitog" napadača, što su pokušali da nadomeste Darvinom Nunjezom, koga su platili skoro 100 miliona evra (uz bonuse). Očekivanja su velika, ali Darvin kao da se lomi pred njima.

Nunjez je odigrao tek tri utakmice u Premijer ligi za Liverpul, ali se već i u tom periodu videlo da ne funkcioniše sve najbolje, kao i da će mu biti potrebno dosta rada kako bi se podigao na nivo koji to zahteva najjača liga sveta.

Tanak fitilj, latino temperament, sve je to eskaliralo i u meču sa Kristal Palasom gde je zaradio crveni karton zbog udaranja jednog fudbalera, ali čak i to nije najgora stvar koju je uradio. Tokom priprema, Darvin nije ličio na onog fudbalera iz Benfike, dosta nespretno kretanje, "šaranje" po terenu, ali su se svi ponadali da će se to promeniti kada krene sezona.

Došla je sezona, u prvoj utakmici protiv Fulama je Darvin napravio pravi dar-mar kada je ušao u igru, ali... Novi urnebesni snimak dolazi sa treninga reprezentacije Urugvaja, gde je glavni akter upravo Darvin Nunjez.

Napadač je uz očigledan faul oduzeo loptu svom saigraču, povukao ju je sa strane ka sredini, a onda je uputio i udarac koji je bio bliži korner zastavici nego li golu. Snimak se brzo proširio društvenim mrežama, što su svi iskoristili da nastave s prozivkama na račun ovog fudbalera.

Video: Telegraf u Parizu: Ludnica pred finale LŠ, navijači Reala prave feštu po gradskom prevozu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budimir

    21. septembar 2022 | 11:11

    Može Terza da im proda gobelju za samo 50 miliona, on isto ovo ume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA