Oglasili se navijači OFK Beograda i odgovorili upravi na saopštenje: "Sve je laž"

Navijači isstiče da institucija Upravnog odbora OFK Beograda ne postoji

  • 4
FK OFK Beograd, Plava Unija, navijači Foto: MN Press

Navijači OFK Beograda oglasili su se nakon što se u medijima pojavilo saopštenje kluba koje je dostavljeno redakcijama. Oni ističu da je u pitanju lažni tekst o trenutnom stanju kluba, u kojem ih je aktuelna uprava optužila da su fizički maltretirali prvog čoveka kluba, potpredsednicu, kao i neke trenere mlađih kategorija.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Klub prijatelja OFK Beograda obaveštava javnost da su se tokom dana pojavili lažni i naručeni tekstovi na temu trenutnog stanja u klubu.

Mi (kako u tekstovima stoji ''takozvani navijači'') živimo uz ovaj klub decenijama, znamo ga u dušu i poštujemo institucije kluba. Naručena obraćanja ''UO OFK Beograda'' koja su dospela u javnost ne odgovaraju istini, jer sama institucija UO trenutno ne postoji.

Sumnja u istinitost dodatno je podstaknuta činjenicom da takvog obraćanja nema na zvaničnim glasilima kluba, kao što su zvaničan sajt i zvanične društvene mreže, gde se OFK Beograd jedino zvanično oglašava.

Sportska javnost je upoznata sa iskrenom akcijom koju smo započeli i molimo Vas da zanemarimo podmetnute priče onih koji ne žele dobro OFK Beogradu, a nažalost uvek ih ima.

Zahvaljujemo se svim navijačima rivalskih klubova na podršci, ljudima dobre volje i nastavljamo dalje.

Video: Plava unija ušla na tribinu na poluvremenu: Pale prozivke, pa zaletanje na Taurunum bojse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA