Novi Pazar kažnjen zbog meča sa Zvezdom: Moraće da plati 100.000 dinara na račun FSS

Klubu iz grada sa reke Jošanice se na teret stavlja loša organizacija meča

  • 5
FK Crvena zvezda, FK Novi Pazar

Foto: FK Crvena zvezda

Izgubio je Novi Pazar posle velike drame od Crvene zvezde (1:2) pre par sedmica, a sada će zbog tog duela dodatno morati da ispašta i klupska kasa koja će biti "olakšana" za sumu novca koju je propisala Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici u četvrtak odlučeno je da će Novopazarci morati da plate 100.000 dinara zbog loše organizacije utakmice. Na teret im se stavlja nedozvoljen broj gledalaca u ložama i na tribinama (meč je morao da se igra pred praznim tribinama zbog prethodne kazne), navijanje tokom meča, manji incidenti u tunelu po završetku...

Inače, ovo je bio jedan od šest duela koje Novi Pazar treba da odigra pred praznim tribinama zbog kazne iz prošle sezone i neprimerenog navijanja njihovih pristalica. Prvi put će uz "huk" kraj Jošanice zaigrati 15. oktobra protiv Vojvodine u 15. kolu Superlige.

Prethodnog vikenda nije bilo nijednog isključenja, a nijedan klub nije sankcionisan zbog prevelikog broja žutih kartona, odnosno loše discipline.

Video: Federer u smokingu zaigrao stoni tenis i imitirao igrače kako stenju tokom udaraca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. septembar 2022 | 21:49

    Kakva kazna..ovo je sprdanje sa svima nama. FSS leglo kriminala.

  • to jest

    22. septembar 2022 | 21:58

    850€

  • Rola

    23. septembar 2022 | 15:46

    Treba Novi Pazar da sr kazni iz više razloga. Prvi je što nisu hteli da odigraju sklanjalicu. Drugi što drugi gol Zvezde pistignut silom jer igrač Pazara nije hteo da se skloni pa ga igrač Zvezde Pešić morao silom uvući u gol i to sa sve loptom. Treći razlog što se to sve lepo videlo samo Var koji vara u korist Zvezde i Partizana ti nije video a da je bilo obrnuto sve bi lepo video i poništio gol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA