≫ 

Kraj ljubavne sapunice: Vanda potvrdila da se razvodi od Ikardija!

I to posle sedam godina braka...

  • 4
Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_nara

Najvećoj ljubavnoj sapunici u svetu fudbala je došao kraj: Vanda Nara je potvrdila da se definitivno razvodi od Maura Ikardija!

Atraktivna plavuša oglasila se putem Instagrama i potvrdila da je njena ljubav sa novopečenim napadačem Galatasaraja gotova.

- Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece - napisala je Vanda.

Vanda Ikardi Printskrin: Instagram/wanda_nara

Ovaj par je u krizi od oktobra prethodne gdoine kada se pominjalo da je Mauro u Parizu, dok je igrao za PSŽ, varao Vandu sa glumicom Kinom Suarez. Tada se činilo da je ljubav među njima gotova, da bi se nekako izdigli i ostali zajedno.

Potom je Vanda ovog leta na Ibici bila u centru pažnje kada je nepoznati muškarac ljubio njene grudi, da bi nedavno procurio snimak u kom je priznala da se ipak razvodi.

- Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod sa Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i doneti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim - čuo se Vandin glas upućen ženi s kojom je nedavno imala medijsku polemiku i koja ju je optužila da ju je ostavila na imanju u Italiji.


Video: Nikad, ali baš nikad provokativniji snimci Vande Ikardi: Na kraju se potpuno gola valja u plićaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA