Kakav gospodin: Bivši Stankovićev saigrač oprostio 4 miliona evra i otišao u penziju

Ranokija rekao zbogom fudbalu

  • 2
Andrea Ranokija Foto: Franco Romano / Alamy / Alamy / Profimedia

Nekadašnji defanzivac Intera Andrea Ranokija odlučio je da se oprosti od igračke karijere u 34. godini, usled poslednjih problema sa povredama!

Ranokija je od 2010. gdoine bio član Intera, išao je na nekoliko pozajmica, da bi ovog leta stigao u Moncu kao veliko pojačanje. Odigrao je samo dva meča i doživeo je povredu zbog koje je automatski napustio klub.

U pitanju je fraktura fibule i uganuće zgloba, zbog čega će morati duže da miruje - što ga je i "gurnulo" u penziju.

- Poslednjih godinu i po dana nisu bili laki. Postepeno, strast koju sam osećao prema fudbalu se gasila. U maju prošle godine, kada sam još bio u Interu, osetio sam da nešto nije u redu, ali nisam bio siguran šta. Odlučio sam da se rastanem sa klubom jer sam želeo da potražim novi izazov i novu stimulaciju. Srećom, našao sam Moncu koja mi je pružila šansu i vratila samopouzdanje. Ponudili su mi sjajan ugovor i dali priliku da se vratim u igru i shvatim šta mi se dešavalo - poručio je Ranokija koji je bio saigrač Dejanu Stankoviću.

Ono što će svakako ostati upamćeno jeste to da je Monci oprostio četiri miliona evra koliko mu je sledovalo na osnovu dvogodišnjeg ugovora, čime je pokazao da je veliki gospodin.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 21 meč, a 2021. gdoine sovojio je svoju jedinu titulu prvaka Italije sa Neroazurima. Takođe, ima dva Kupa i jedan Superkup.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    23. septembar 2022 | 13:57

    Bolje da je te pare poklonio nekoj deci za operacije nego prebogatom Berluskoniju..

  • 4-3-2-1

    23. septembar 2022 | 20:20

    Upropastio te Inter,kao i mnoge druge. Grejao si im klupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA