≫ 

Može i ovako: Navijači Bosne i Hercegovine i Crne Gore u zagrljajima, zajedno pevaju i idu na meč Lige nacija

Susret će se odigrati na stadionu "Bilino Polje" u Zenici

  • 16
Crna Gora, Bosna i Hercegovina Foto: Klix.ba / E. M.

Sjajne slike stižu čitave ove večeri iz Bosne i Hercegovine, gde će se večeras odigrati susret između ove selekcije i Crne Gore u okviru Divizije B u Ligi nacija (20.45), a navijači iz obe zemlje pokazuju visok nivo fer-pleja i tolerancije na ulicama Zenice.

Oseća se prava fudbalska "groznica", kako svedoče novinari tamošnjeg portala Klix.ba. Navijači dolaze sa svih mogućih strana, a Bosna i Hercegovina bi eventualnom pobedom večeras možda mogla i da obezbedi prvo mesto i plasman među najbolje evropske selekcije.

Svi se nadaju da će se fenomenalna atmosfera sa ulica preneti i na tribine. Navijači zajedno pevaju, grle se, razmenjuju dresove i ćaskaju u okolini stadiona "Bilino Polje", dok je jedan ugostitelj rešio da počasti 500 navijača iz Crne Gore u svom restoranu burekom sa sirom, jagnjetinom, svinjentinom i ćevapima.

Kako ističe Klix.ba, prelepe slike sa ulica su ponovo poslate u svet uz dokaz da sve može da protekne bez ijednog incidenta. Ogrnuti zastavama, i jedni i drugi doprinose da atmosfera bude šarennolika.

Naravno, i jedni i drugi zasebno prognoziraju pobedu za sebe, a ko će biti u pravu ili ćemo eventualno videti remi, ostaje da saznamo večeras oko 22.35 kada će ovaj meč biti okončan.

Video: Naježim se kada spomenete to, ovo je podstrek da zasijamo: Jovančević o rezultatima naše atletike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA