≫ 

Užičani "čuvaju" stadion "Radomir Antić": Sloboda i dalje neporažena kraj Đetinje, bez golova sa Jedinstvom

Ubljani odoleli uprkos velikoj inicijativi domaćeg sastava

  • 0
GFK Sloboda Užice Foto: Youtube - Printscreen - Panaitolikos FC

Igra Sloboda sasvim solidno u povratničkoj sezoni u Prvoj ligi Srbije. Užičani su u prvih devet kola bili neporaženi kod kuće, a taj niz su produžili i u 10. kolu na stadionu "Radomir Antić". Nije se možda završilo onako kako su želeli, pošto su uzeli samo bod protiv Jedinstva sa Uba - 0:0.

Uprkos velikoj inicijativi, Sloboda na kraju nije uspela da pronađe put do gola gostujućeg sastavu. Imali su Užičani dvocifren broj pokušaja ka golu protivnika, a nasuprot tome je Jedinstvo pokušavalo da kontranapadima šokira domaći sastav.

Ekipe koje su faktički zajedno ušle u drugi rang takmičenja (Sloboda kao osvajač Srpske lige Zapad za prošlu sezonu, a Jedinstvo uz "vajld-kard" sa trećeg mesta), odigrale su sasvim solidan meč, ali nisu podarile užičkoj publici ono što se najviše i traži - golove.

Ovaj remi ostavio je obe ekipe na identičnom učinku od dve pobede, pet remija i tri poraza iz prvih deset kola, s tim da Jedinstvo ima nešto bolju gol razliku (9:10) u odnosu na Užičane (10:12), pa se nalaze mesto ispred njih na tabeli Prve lige Srbije.

U narednom kolu, Sloboda ide na teško gostovanje u Beograd protiv ekipe Grafičara, dok će Jedinstvo na svom stadionu pokušati da dođe do novih bodova protiv Radničkog iz Novog Beograda.

Standings provided by SofaScore

Video: Naježim se kada spomenete to, ovo je podstrek da zasijamo: Jovančević o rezultatima naše atletike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA