Sjajni Orlići srušili Italijane: Mladi fudbaleri Srbije se revanširali Azurima za poraz od pre tri dana

Sjajna utakmica naših mladih fudbalera uz skinut skalp favorizovanoj Italiji

  • 0
Vojin Serafimović Foto: MN Press

Mlada reprezentacija Srbije do 18 godine osvetila se Italiji za poraz u prijateljskom susretu, pošto je danas odigrala fantastičan meč i golovima u završnici prvog i početkom drugog poluvremena stigla do trijumfa - 2:1 (1:1).

Naši Orlići su u prvom meču poraženi rezultatom 0:1, ali su danas pokazali da i te kako mogu da pariraju sjajnim Italijanima. Duel je bio pravi takmičarski, a Srbija je bila bolji rival tokom većeg dela meča.

Vodeći gol postigao je Stanković udarcem iz prekida u 39. minutu, ali je bukvalno pred sam odlazak na odmor Italija uspela da izjednači. Domaćin je preko Bolzana u drugom minutu nadoknade vremena ipak uspeo da "uzdrma" Srbiju, koja je bez obzira na to na pravi način startovala u drugom delu.

Brzo je prednost povraćena, najbolji strelac minulog Evropskog prvenstva, Milošević je uspeo da matira Borijela u 48. minutu i da, ispostaviće se, postavi konačan rezultat ove utakmice.

Video: Tadić o kritikama Snajdera na njegov račun: Treba samo da znaš ko si i šta si, i da se ne osvrćeš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA