UEFA ponovo kaznila Partizan: Zatvara se deo tribina protiv Kelna, crno-beli moraju da isprazne i novčanik

Razlog je neprimereno ponašanje navijača sa susreta protiv Nice

  • 10
Fk Partizan, Fk Crvena Zvezda, 168 večiti derbi Foto: Nikola Anđić

Partizan ponovo mora da otvori svoj novčanik zbog izgreda navijača, ali i da zatvori deo tribina za naredni evropski meč. Problematičan je bio duel sa Nicom odigran u drugom kolu Lige konferencija, u kojem je beogradski klub uspeo da dođe do drugog boda u novoj sezoni ovog takmičenja.

Beogradski klub je kažnjen zatvaranjem 6.000 sedećih mesta za duel sa Kelnom u Beogradu, ali i novčanom kaznom od 70.000 evra.

UEFA je kao razloge za ovakvu kaznu navela bacanje predmeta sa tribina ka terenu, upotrebu pirotehnike i zakrčene prolaze na utakmici protiv Nice.

Jedina olakšavajuća okolnost ove kazne jeste to što je uprava Partizana dobila mogućnost da odabere koji deo tribine će biti zatvoren za susret sa Kelnom.

Evropska kuća fudbala kaznila je i Keln zbog ponašanja njihovih navijača u Francuskoj, pa tako nemački klub neće moći da ima podršku na sledeća dva gostovanja. Uz to će morati da plati novčanu kaznu od 100.000 evra.

To faktički znači da ekipa Kelna neće imati podršku u Beogradu, ali ni u petom kolu kada ovaj klub ide na gostovanje Slovackom u Češkoj Republici.

Video: Petrić sumirao dosadašnji rad u Partizanu: Da li ćemo osvojiti titulu zavisi i od nas i Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    24. septembar 2022 | 18:33

    Koja je to banda UEFA

  • A u tirani slavlje

    24. septembar 2022 | 18:29

    ko ce pogoditi ko je cinkario..?? udba nikad ne spava

  • 24. septembar 2022 | 19:52

    Срби се никада неће опаметити!Бацајте и даље петарде, бенгалке и остало! Седите на степеницама, узвикује политичке пароле, док УЕФА трља руке и касира!Прави навијачи ће због таквих и даље седети код куће!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA