≫ 

Terazije ne pamte ovakvu pomamu: Mladi i stari menjaju Paninijeve sličice za Mundijal, traže se retki Orlovi

Inače, ubuduće će gigant u proizvodnji albuma sa sličicama proizvoditi kesice samo za Svetska prvenstva, dok će EURO preuzeti druga kompanija

  • 9
Menjaža, sličice Foto: Instagram / Printscreen (@serbialive_beograd), Foto Arena LTDA / Alamy / Alamy / Profimedia

U Argentini nestašica, u Srbiji pomama. Manje od dva meseca preostala su do početka Mundijala u Kataru na koji smo se plasirali i gde ćemo igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom u grupi, a među navijačima Srbije vlada prava jagma za sličicama.

Iako je cena jedne kesice 90 dinara i veća je nego lane, mnogi su po običaju odlučili da se upuste u avanturu skupljanja i popunjavanja albuma koji proizvodi čuveni Panini, koji to čini već četiri decenije.

Naravno, jako je teško sakupiti apsolutno sve sličice ukoliko se ne menjate, zbog čega se na Terazijama pokraj česme stalno organizuju "menjaže" na kojima možete videti i mlade i stare. Svi zaljubljenici u fudbal traže taj delić koji im nedostaje da popune album.

S tim da je ove godine, čini se, interesovanje nikada veće, verovatno i zbog samog plasmana Orlova u Katar, gde ćemo se sigurno boriti za prolazak u nokaut fazu, pa što da ne i za što veće iznenađenje. Snimci sa Terazija pokazuju stotine ljudi koji pažljivo i marljivo idu od jedni do drugih u potrazi za retkim sličicama, među kojima se nalaze i reprezentativci Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Inače, ovo će biti poslednji album koji će Panini proizvoditi u naredne četiri godine, pošto od narednog Evropskog prvenstva u fudbalu, kompanija Topps preuzima pravljenje sličica za kontinentalni šampionat, a nakon sklopljenog milionskog dogovora sa UEFA.

Video: Nemam pritisak, igram maksimalno rasterećeno: Račiću žao zbog nespretno dobijenog kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    25. septembar 2022 | 10:10

    Nezaposljenost velika. Umesto da stvaraju porodicu oni u 40 godina menjaju slicice.

  • Уки

    25. septembar 2022 | 10:19

    ИМАМ ПОПУЊЕНА ДВА АЛБУМА ИЗ 1982 КОЈЕ ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА КУПИ НЕК СЕ ЈАВИ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA