Vrući dani u Torinu: Lukić juče postigao gol za Srbiju, a Italijani pišu o mogućem odlasku iz redova Bikova

Tutosport je na naslovnoj strani svog današnjeg izdanja posvetio dobar deo Lukićevom statusu u italijanskoj ekipi

  • 0
Saša Lukić

Foto: Marko Jovanović

Fantastičan gol Saše Lukića "zapečatio" je sinoć pobedu Srbije protiv Švedske (4:1) u okviru petog kola Lige nacija, a trijumf nas je lansirao na deobu prvog mesta u grupi sa Norvežanima.

Ipak, italijanski mediji nemaju mira, pa umesto o sjajnoj partiji Lukića juče za Orlove, danas pišu o potencijalnim problemima na njegovoj relaciji sa čelnicima Torina i vlasnikom Urbanom Kairom, pošto dogovor o produžetku saradnje još nije sklopljen.

Tako je Tutosport dobar deo svoje naslovne strane posvetio ovoj temi, gde se navodi da "vrući dani čekaju Kaira" uz napomenu da nikakav dogovor još nije postignut ni sa Lukićem, ni sa Ivanom Jurićem, koji je trener Torina, kao ni sa Davideom Vanjatijem koji je na poziciji sportskog direktora.

Sve to dovelo je do vrlo konfuzne situacije u trenutku kada se Torino nalazi u sredini tabele Serije A i ima mogućnost da se boljim rezultatima u nastavku potencijalno umeša u borbu za Evropu. Naravno, bez mira u kući će to biti nemoguća misija.

Gotovo je izvesno da Lukića po povratku iz reprezentacije očekuje nastavak pregovora. On ima ugovor do kraja 2024. godine, a igrač traži obećanih 1.800.000 evra po sezoni (sada ima 750.000 evra), dok mu sa druge strane klub trenutno nudi 300.000 evra manje, odnosno tačno milion i po.

Video: Saša Lukić ugostio Telegraf u Torinu: O Vlahoviću, idolu Modriću, Zvezdi i Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA