≫ 

Hari Kejn smiruje Engleze: "Ako odigramo dobro u Kataru, niko neće brinuti o Ligi nacija"

On ističe da zna koje je pravo rešenje za njegovu ekipu

  • 2
Hari Kejn, Engleska, Nemačka

Foto: Tanjug/AP

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn pokušava da smiri navijače "Gordog Albiona", nakon što su doživeli još jedan razočaravajuć rezultat u Ligi nacija, koji je ujedno i ne tako dobra uvertira pred Svetsko prvenstvo u Kataru, prenosi "Skaj sport".

Engleska je nedavno pretrpela veoma bolan poraz od Italije 1:0 u meču petog kola Divizije A Lige nacija A, čime su uz San Marino ostali jedina ekipa koja nije postigla gol u ovom takmičenju. Engleska je trenutno poslednja na tabeli sa samo dva boda, a porazom od Italije ispala je u Diviziju B Lige nacija.

- Mi ne paničimo, znamo da moramo da napredujemo. Naravno da razumem frustraciju navijača. Bio sam navijač Engleske, a to sam i dalje. Ako budemo imali dobar turnir, nisam siguran da li će ljudi biti zabrinuti zbog rezultata od letos. Znam da moramo da se popravimo - rekao je Kejn.

Engleska će poslednji meč u Ligi nacija odigrati u ponedeljak na "Vembliju" protiv Nemačke.

- Navijači su uvek sjajni i podržavaju nas. Znam da će biti tamo i sutra. Svi će biti uzbuđeni zbog Mundijala. Nadam se da možemo da im se odužimo dobrim rezultatima - dodao je Kejn.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Engleska će igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eee ali

    26. septembar 2022 | 07:04

    green bay vs tampa bay 14:12

  • Ivan

    26. septembar 2022 | 10:58

    Gura se te engleze na svakom prvenstvu, kao da moraju silom igrati zavrsnicu turnira a zapravo su prosječna ekipa daleko od prvih deset reprezentacija svijeta iako fifa ranking ih stavlja u bolji položaj od puno jačih ekipa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA