≫ 

Fudbaler Bajerna dirnuo svojom ispovešću: "Ne volim reč depresija, ali to je bilo to, bio sam bez osmeha"

Francuski defanzivac je proživeo pravu torturu

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Mađarska - Francuska

Foto: Tanjug/AP

Polako i neprimetno, Benžamen Pavar je dospeo na svetsku fudbalsku pozornicu. Francuski fudbaler je svoje visine dosegao tokom Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, gde je bio okosnica odbrane svog tima u pohodu na trofej. Ovaj odbrambeni fudbaler je sada odlučio da otvori dušu i otkrio je neke detalje o sebi tokom pandemije.

Standardni prvotimac Bajerna iz Minhena, u koji je stigao baš posle Svetskog prvenstva, otkrio je za medije u svojoj domovini da je bio u depresiji zbog izolacije koja je prouzrokovana pandemijom korona virusa.

- U početku u mojoj glavi stvari nisu bile kako je trebalo da budu. Pričao sam sebi da to nije ništa i da će sve brzo da prođe. Međutim, kada vidiš da i dalje nije dobro moraš da reaguješ. Odlazio sam na treninge bez osmeha na licu. Budio sam se bez apetita, pokušao sam nešto da radim, kuvam ili gledam seriju, ali to mi je bilo dovoljno samo za nekoliko minuta - rekao je Pavar za "Parizijen".

On je istakao da zbog pandemije nije mogao da se druži sa prijateljima.

- Ljudsko sam biće, kao i svi ostali. Iako imam divnu kuću sa teretanom, bio je potreban kontakt sa drugim ljudima. Ne volim reč depresija, ali to je bilo to. Izašao sam iz svega toga kao bolji čovek, bio sam usamljen, kao i drugi fudbaleri, ali sam morao da podignem glavu - dodao je francuski fudbaler.

Video: Motika otkrio koja legenda Zvezde mu je uzor: Pre sam igrao desetku, a sad sam više na levom krilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    25. septembar 2022 | 22:40

    Каква глупост.нисам мислио на вашу објављену вест него на његову реакцију,класичан бот... Као код нас...пратиш све паника вести ко пензос и ћао... иди сада јури млеко дечко по маркетима... депра дечкић.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA