≫ 

Najprovokativnija fudbalska menadžerka izazvala skandal, potukla se sa bivšim mužem nasred ulice

Njih dvoje su već godinu dana u procesu razvoda

  • 4
Anamaria Prodan

Printskrin: Instagram/Twitter/@Emishor

Rumunka Anamaria Prodan, najatraktivnija fudbalska menadžerka, našla se tokom vikenda u centru skandala sa bivšim suprugom Lorencijuom Regekamfom!

Naime, Anamaria i Lorenciju su se fizički sukobili nasred ulice, a rumunski mediji navide da je njen vozač najverovatnije bio taj koji je sve snimao.

Njih dvoje su najpre razgovarali, pre nego što je Anamaria sadašnjem treneru Nefčija iz Bakua pokazala nešto na telefonu. Tog trenutka tenzija je eskalirala i došlo je do tuče. Potom je Anamaria prišla vozaču i upitala ga da li je sve snimio.

Anamaria i Lorenciju su bili u braku od 2008. godine. Zvanično su još, mada su u procesu razvoda i već godinu dana se prepucavaju preko medija.

Ona je čak optužila supruga da je nedavno u javnost pustio njene eksplicitne fotografije na kojima je poznata menadžerka gola.

Anamaria se svojevremeno fotografisala i za Plejboj. Takođe, radila je i sa Partizanom, a u nastavku možete pogledati njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA