≫ 

Danko Lazović i Saša Ilić slomljeni zbog smrti Radakovića: "Otišao je naš brat, ljudina..."

Bivši asovi crno-belih utučeni posle smrti saigrača

  • 0
Radovan Radaković, Danko Lazović i Saša Ilić

Foto: MN Press

Prerani odlazak Radovana Radakovića, posle velike patnje sa opakom bolesti, dobrano je potresao neke od njegovih bivših saigrača iz Partizana, koji su poslednjih meseci pokušavali da mu pomognu. Danko Lazović i Saša Ilić uglas kažu da je Radaković bio njihov prijatelj i brat, veliki partizanovac čija smrt je zaista velika tragedija.

- Znate već da mene nema puno u medijima, nisam taj tip, ali ću ovoga puta napraviti izuzetak, jer mi je zaista teško, teško sam podneo. Otišao je naš Radak, otišao je brat, drug prijatelj, veliki partizanovac, izuzetan čovek... Nažalost, setimo se ljudi samo kada ih više nema, takav smo narod... Za mene je Radovan bio i biće sve što sam naveo i nikada neće otići, uvek će biti prisutan, makar u mislima – rekao je Danko Lazović za Telegraf.

Legendarni kapiten crno-belih Saša Ilić takođe se oprostio od Radakovića biranim rečima.

- Radak je jednostavno bio brat. Igrali smo nekoliko godina zajedno, delili svlačionicu, dobre i loše stvari, bili svi kao porodica. Radak je bio izuzetan momak, ljudina i čast mi je što smo bili saigrači i drugovi. Uvek je bio pozitivan, nasmejan, spreman za šalu, uvek pri ruci svima i strašan je ovo gubitak, jer je otišao veliki čovek i partizanovac. Koristim priliku da izjavim porodici iskreno saučešće, njima je sigurno najteže – rekao je Saša Ilić za naš portal.

Radaković je igrao za Partizan od 2000. do 2004. godine. Dva puta je bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije, a igrao je i dva puta za reprezentaciju.

Video: Petrić sumirao dosadašnji rad u Partizanu: Da li ćemo osvojiti titulu zavisi i od nas i Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA