≫ 

Mađari nisu uspeli do novog iznenađenja, spektakl Nemačke i Engleske na Vembliju

Italija je ubedljivom igrom protiv Mađarske osvojila prvo mesto u grupi

  • 2
Fudbalska reprezentacija Italije Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Italije savladali su kao gosti Mađarsku u Budimpešti sa 2:0, u poslednjem kolu grupe 3 A Lige nacija i tako osvojili prvo mesto. 

Italijani su tako zauzeli prvo mesto ispred Mađarske koja nije uspela da se novim "iznenađenjem" nađe ispred velikana poput Nemačke, Engleske i Italije.

Od starta meča, Italijani su nametnuli svoj ritam, stvarali šanse, ša su tako na Puškaš areni pogađali Đakomo Raspadori u 27. minutu, kao i  Federiko Dimarko u 52. minutu. Italija je rutinski odradila posao do kraja susreta, zadržala prednost i prvo mesto na tabeli.

U drugom meču grupe, koji nije imao rezultatski značaj, Engleska i Nemačka su odigrali odličan duel koji je na kraju završen bez pobednika, 3:3.

Nemci su igrali odlično, diktirali tempo, stvarali šanse i, posle neefikasnog prvog poluvremena, poveli sa 2:0 golovima Gundogana iz penala, kao i Havertsa u 52. i 67. minutu. Ipak, Englezi se nisu predavali pa su došli do potpunog preokreta. Prvo je u 72. minutu pogodio Šo, da bi 3 minuta kasnije Maunt izjednačio.

Engleska je preuzela potpunu inicijativu i u 83. minutu, posle penala, povela sa 3:2 golom Kejna. Ipak, preokret je izostao. Konačnih 3:3 postavlja Haverc u 87. minutu.

Posle odigranih mečeva, Engleska je ostala poslednja u grupi sa tri boda, dok je Nemnačka zadržala treće mesto sa sedam poena, Itlaija je prva sa 11, a Mađarska 2. sa 10 bodova.

Video: Bizarano zezanje Nemanje Radonjića, gurnuo prst Lukiću u supu, ovom se smučilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    26. septembar 2022 | 23:38

    gledao sam taj spektakl engleza jad i beda od fudbala bolji je afrički kup gledati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA