Jer kišobran je za mekušce: Finski reporteri pronašli rešenje za pljusak u Podgorici

Tandem novinara zasenio aktere meča i samu utakmicu

  • 0
Novinari, Liga nacije

Printskrin: TV2/ Telegraf

Fudbaleri Crne Gore i Finske uspeli su da odigraju meč u Podgorici mada je samo igranje bilo pod upitnikom zbog jakog pljuska koji se sručio na ovaj deo zemlje.

Gosti su na kraju pobedili 2:0, ni nije bilo ni previše euforije kod pobednika niti žala kod poraženog, jer su oba tima i pre poslednje runde izgubila sve šanse da odu u viši razred Lige Nacija, odnosno u niži rang.

Pre utakmice desio se možda i najinteresantniji momenat.

Sa lica mesta TV auditorijumu u Finskoj javila su se dvojica reporetera, posao im nije bio baš najprijatniji zbog potopa, ali su, očito, bili spremni na ovakve vremenske (ne)prilike.

Kao što se može videti, tandem finskih novinara se sa stadiona javio sa ronilačkim maskama na licu, jer - kišobran je prevaziđen.

Njihov "stajling" koji je zapravo zaštita od kiše sjajno se "primio" među internet publikom, malo je onih koji nisu "smajlijem" odreagovali na ideju Finaca čija je ideja pokupila "slavu" u generalno monotonoj večeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CGsport (@cgsportme)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA