≫ 

Petrić o borbi za Sportsko društvo: "Dovoljno su pametni i mudri, neka se dogovore, tu sam da pomognem"

Trener fudbalera Partizana kaže da je igračima koliko-toliko objasnio šta se dešava u ratu dve struje koje se bore za prevlast nad SD

  • 4

U jeku borbe dve grupacije za prevlast nad sportskim društvom Partizan, fudbaleri crno-belih igraju Kup meč protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice (sreda), u pitanju je 1/16 finala masovnijeg takmičenja, ali nije samo utakmica bila tema razgovora novinara i trenera Partizana Gordana Petrića.

Neizbežna tema, i kako ona utiče na igrače i celokupnu atmosferu u svlačionici, je pomenuti rat koji bukti u okviru Sportskog društva kojim trenutno, i zvanično (prema upisu u APR), rukovodi Ostoja Mijailović.

Druga strana, sa Miloradom Vučeićem kao perjanicom, podnela je tužbu pa se situacija zaoštrila i zakomplikovala. Traži se najbolje rešenje za sve klubove, a Petrić je deo konferencije za medije posvetio baš ovom pitanju.

- Ono što mene trenutno zanima to je svlačionica, teren, utakmica. I ovo sve što se dešava, ja sam rekao, da ću igračima koliko toliko objasniti. Ja sam im dao neku sliku šta se sve dešava oko kluba i u klubu, ne pričam o klubu kao fudbalskom klubu već kao sportskom društvu, to je sve vezano za Fudbalski klub. Tako da treba da sednu da se dogovore, a da li će se dogovoriti opet zavisi od mnogo stvari, ja sam siguran da su dovoljno iskusni i pametni da nađu neki dogovor, jer ovde se radi pre svega o Sportskom društvu, mnogo klubova u sportskom društvu, tako da im želim svu sreću. Ako misle da mogu ja nekako da im pomognem, neka se jave, ako ne, opet neka im je sa srećom. Ja sam koncentrisan samo na teren i igrače - poručio je Petrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    27. septembar 2022 | 15:01

    Vreme je da nestane Franjova ispostava u Beogradu. Idi niko te se nece secati mali Franjov partizai!!!

  • Milos

    27. septembar 2022 | 13:24

    Sam sebe covek demantuje!!! Lepo rece moje zaduzenje su teren i igraci, pa cemu onda dalja prica???

  • Bole

    27. septembar 2022 | 13:38

    Diplomatski, da se ne zamera. Ode mesto o čas posla 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA