Određen domaćin završnog turnira Lige nacija

Ovog juna će biti poznato ko će osvojiti Ligu nacija

  • 0
Liga nacija Foto: Tanjug/AP

Završni turnir fudbalske Lige nacija biće odigran u holandskim gradovima Roterdam i Enšede od 14. do 18. juna naredne godine, prenose holandski mediji.

Plasman na završni turnir izborile su selekcije Holandije, Hrvatske i Italije, dok će četvrti učesnik biti Portugalija ili Španija.

Evropska fudbalska unija (UEFA) još nije saopštila kada će biti žreb polufinalnih parova. Međutim, lokalni mediji tvrde da će Holandija igrati u prvom polufinalu 14. juna na stadionu "De Kajp" u Roterdamu, a drugo polufinale će biti dan kasnije u Enšedeu.

Meč za treće mesto biće odigran 18. juna u Enšedeu, dok je finale istog dana u Roterdamu. Holandski mediji navode da je UEFA preporučila da oba stadiona na kojima bude odigran završni turnir Lige nacija budu u istom gradu ili da budu udaljeni do 150 kilometara.

Holandski mediji podsećaju da su domaći navijači očekivali da mečevi budu igrani na "Johan Krojf areni", ali je ovaj stadion u Amsterdamu zauzet za koncerte, koji će biti održani u junu naredne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA