Gugl već zna ko će da igra u finalu Mundijala u Kataru: Pretraživač poručio svetu koga vidi u borbi za Boginju

Naravno, sve je to bio veliki gaf i greška koja je ubrzo ispravljena

  • 2
Mundijal, Rusija, Trofej, Pehar

Foto: Unsplash.com

Bliži se početak Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se od kraja novembra, pa sve do polovine decembra igrati u Kataru, a gde ćemo između ostalog moći da navijamo i za naše Orlove. Svi sa velikim uzbuđenjem očekuju ovaj susret, nadajući se da će Piksijeva ekipa konačno napraviti iskorak i plasirati se u nokaut fazu takmičenja.

Uveliko teku poslednje pripreme pred start najpopularnijeg planetarnog događaja, a mnoge zanima ko će se naći u odlučujućem meču za Boginju na kraju prvenstva 18. decembra na stadionu "Lusail".

Tako su neki odlučili da malo "brljaju" po internetu u nadi da će im se nešto ukazati i verovali ili ne - stvarno im se i ukazalo, ruku na srce, zbog velikog gafa pretraživača Gugla.

Naime, prilikom pretrage događaja koji će se u narednom periodu odigrati na stadionu "Lusail", baš tog 18. decembra zakazan je susret između Brazila i Francuske, za koje Gugl očigledno smatra da imaju najviše šanse da se domognu finala Svetskog prvenstva.

Podsetimo, Karioke se nalaze u grupi sa selekcijom Srbije, a pored nas tu su još Švajcarska i Kamerun, dok će se Francuzi u grupnoj fazi boriti sa Danskom, Australijom i Tunisom. Ne može se reći da bilo koja od reprezentacija koju je Gugl projektovao za završnicu ima lak put.

Naravno, Gugl je vrlo brzo uočio grešku i ispravio je, ali to nije sprečilo mnogobrojne korisnike društvenih mreža da naprave "skrinšotove" i da podele ovaj veliki gaf putem društvenih mreža.

Ali, šta će tek biti ako se u finalu zaista sastanu Brazil i Francuska? Ne možemo ni da zamislimo.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA