Potop i nevreme sprečili Orliće da završe posao protiv Bugarske: Bez pobednika u prijateljskom meču u Sofiji

Strašno nevreme nateralo je sve aktere meča da se povuku u svlačionice

  • 0
Fudbalska reprezentacija U19 Foto: MN Press

Orlići su otputovali u Sofiju kako bi odigrali meč sa Bugarskom, ali ga nažalost zbog ogromnog nevremena u glavnom gradu Sofije nisu i završili. Kiša koja je počela da pada ogromnom jačinom uslovila je prekid i povlačenje svih aktera meča u svlačionice.

Prvo poluvreme okončano je bez pobednika rezultatom 1:1, a onda je sudija sa saradnicima u dogovoru sa obe selekcije svirao kraj, jer su uslovi za igru postali nemogući zbog ogromne količine vode na terenu, zbog koje bi rizik od povreda naravno eksponencijalno porastao.

Bio je to sasvim dobar meč u uvodnih 45 minuta. Srbija je stigla do prednosti posle lepe akcije, nekoliko odlično razmenjenih pasova, koje je u gol pretvorio Ratkov. Bugarska je u nastavku izjednačila kada je na jednu loptu koja se odbila naleteo Cenov, a Filip Stanković nije mogao da odbrani taj udarac.

Nevreme, Bugarska Foto: FSS

Do kraja su Bugari bili aktivniji, pretili su i iz prekida, ali je remi bio pravedan ishod susreta kojem su prisustvovali i Mladen Krstajić i trener ekipe CSKA iz Sofije i nekadašnja legenda Partizana, Saša Ilić.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA