Bizarno: Selektor Malte suspendovan zbog neprimerenog seksualnog ponašanja prema svom reprezentativcu?!

Zaista neverovatne vesti sa ovog mediteranskog ostrva

  • 0
Denis Manđa Foto: Domenic Aquilina/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prilično neverovatna vest danas stiže sa Malte. Selektor tamošnje fudbalske reprezentacije, Devis Mandža suspendovan je, ni manje ni više, nego zbog nedoličnog i neprimerenog seksualnog ponašanja prema jednom od svojih reprezentativaca.

Najčitaniji list iz ove zemlje "Tajms of Malta" ne navodi šta se to tačno dogodilo, mada se donekle može i naslutiti, ističući da je Fudbalski savez dobio izveštaj o neprikladnom ponašanju selektora Manđe, koji je odmah uklonjen sa svog radnog mesta.

Iako je list pokušao nekoliko puta da dobije selektora, u tome nije uspeo, a igrač koji nije imenovan je istakao kako neće ništa komentarisati sve dok istraga ne bude završena. Inače, sve se dešava u loše vreme po Maltežane, koji večeras treba da odigraju prijateljski meč sa Izraelcima na domaćem terenu.

Zbog toga će Manđa koji ima ugovor do decembra 2023. godine morati da palicu "prepusti" Davideu Macoti, njegovom asistentu. U međuvremenu će selektor Malte morati dobro da spremi svoju odbranu ispred Fudbalskog saveza i nadležnih organa, jer je sam predmet shvaćen "vrlo ozbiljno", prema pisanju tamošnjih medija.

Nije ovo prvi put da se Manđi dešavaju ovakve stvari, pošto je imao neprimeren odnos i sa jednim igračem dok je bio trener rumunske Univerzitatee iz Krajove. Tada ga je za "udvaranje" optužio njegov kolega Viktor Piturka, koji je rekao kako je Italijan nekoliko puta neprijatno prilazio fudbaleru.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA