≫ 

Crna Gora dobro prošla: UEFA neće pokrenuti istragu zbog navodnog rasizma tokom meča sa Finskom

Razlog je taj što Kamara nije dao zvaničnu izjavu posle utakmice

  • 2
Fudbalska reprezentacija Crne Gore Printskrin: streamable

Dobro je prošla selekcija Crne Gore. Iako se očekivalo da UEFA pokrene zvaničnu istragu zbog navodnog rasizma na meču protiv Finske, do toga ipak neće doći.

Posle susreta su, naime, stigli povici od strane Finaca kako je njihov igrač Glen Kamara vređan na rasnoj osnovi. UEFA ima nultu toleranciju na takve stvari, što se moglo videti i na našem primeru posle susreta sa Slovenijom i zatvorenih tribina u susretu sa Šveđanima od pre samo nekoliko dana.

I Crna Gora je već nekoliko puta oštro kažnjavana zbog sličnih ispada, pa se sveukupno činilo da ovu selekciju očekuje žestoka kazna, ali kako pišu finski mediji, njihov savez dobio je informaciju od UEFA da istrage neće biti.

Sve strane su iznele svoje viđenje navedene situacije, ali kako bi se postupak uopšte pokrenuo neophodno je da i igrač da zvaničnu izjavu, što Glen Kamara nije učinio. Zato su žalbe Finske momentalno pale u vodu.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    28. septembar 2022 | 07:00

    Naravno da nece biti istrage zato sto su u zlocinackoj organizaciji NATO.Da li je mozda nekad neko ozbiljno kaznjen a da pritom radi u interesu Americkih okupatora?Nikad niko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA