≫ 

"Ovakvi rezultati nisu slučajni, dišemo kao jedan, stvorili smo grupu": Vlahović u dahu opisao uspeh Srbije

Strelac prvog gola na današnjem meču imao je šta da poruči

  • 5
Dušan Vlahović Foto: RTS - Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je fantastičnu pobedu večeras u Ligi nacija protiv Norveške, čime je osvojila Grupu 4 i plasirala se u Diviziju A u sam krem evropskog fudbala. Pored toga, trijumf je omogućio Orlovima da se nađu u drugom šeširu kvalifikacija za EURO, ali i dodatnu šansu za kvalifikacije za pomenuto takmičenje kroz plej-of.

Strelac prvog gola za Srbiju, Dušan Vlahović bio je oduševljen trijumfom istakavši da dobri rezultati Orlova uopšte nisu slučajni.

- Naša reprezentacija sigruno da jeste odigrala tako, vidi se verovatno sa tribina i preko televiziora da dišemo kao jedan, napravili smo tu atmosferu zajedništva, stvorili smo grupu, pomažemo se i dopunjujemo, imamo glad za uspesima i pobedama. Nije slučajno to što ostvarujemo ovakve rezultate - istakao je Vlahović.

Kaže da je od početka utakmice u glavi bilo samo jedno - pobeda.

- Ne nismo, nismo imali nikakvu sumnju. Došli smo da pobedimo, samo ona nam je igrala, rezultat je kruna svega, odigrali smo odličnu utakmicu i rezultat govori sve. Čestitao bih igračima Norveške na fer i korketnoj utakmci - dodao je Dušan.

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    27. septembar 2022 | 23:08

    Svaka čast na pobedi momci. Odavno nisam gledao kako naša reprezentacija igra kao u zadnje 2 utakmice. Samo tako i rušimo sve u Qataru.

  • Nesa

    27. septembar 2022 | 23:07

    Svaka cast momci

  • Aca

    27. septembar 2022 | 23:04

    Bravo srbine mlade patriote tako se voli Srbija !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA