≫ 

Stefan Mitrović i Pavlović saglasni: "Ponosni smo, odigrali smo kao ekipa"

Fudbaleri Srbije ističu zajedništvo i timski duh

  • 1
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Norvešku u Oslu sa 2:0 u meču 6. kola grupne faze Lige nacija i tako zauzela drugo mesto koje vodi u najviši rang takmičenja i nudi mogućnost za plasman na Evropsko prvenstvo.

Posle meča, svoje utiske je izneo Stefan Mitrović

- Ponosan sam kako smo odigrali kao ekipa, bilo je velike polemike o našoj odbrani tokom Lige nacija, ali sada smo pokazali da možemo da sačuvamo bilo koga, ponosan sam na igru i sačuvanoj mreži - istakao je Mitrović, a onda se nadovezao Strahinja Pavlović:

- Prezadovoljan sam kako smo odigrali, znali smo koliko je opasan Haland, ali ovde nema takve igrače koji će mu dodavati loptu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILE

    28. septembar 2022 | 07:41

    Mislim da sam sinoc posle utakmice video ,,slikanje'' Pavlovica i Lukica... ako smo nekad sa bilborda u Sapcu mogli da podrzimo ucesnika survajvera, sada bi mogli da isto tako podrzimo nase sapcane pred svetsko prvenstvo...ima li neko vece pravo da nas ovih dana pozdravlja sa bilborda?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA