≫ 

Slike slavlja Orlova posle Norveške koje niste videli: Mitar i Piksi "poleteli" u vazduh, dizala se tri prsta

Osmesi i radost svih članova naše reprezentacije posle osvajanja grupe i plasmana u Diviziju A u Ligi nacija

  • 30

Krenuli smo iz Divizije C, napravili korak ka Diviziji B, a od juče smo zvanični članovi Divizije A. Srbija je napredovala mesto po mesto i sada zvanično može da kaže da spada u sam krem evropskog fudbala posle trijumfa nad Norvežanima (0:2) u Ligi nacija na stadionu "Uleval" u Oslu.

Ne zna se ko je odigrao bolji meč u dresu Srbije, svi su dali svoj doprinos da Orlovi na kraju odnesu vrednu pobedu, a posle trijumfa na stadionu je logično usledila opšta euforija među našim fudbalerima, ali i prisutnim navijačima koji su u solidnoj broju došli u glavni grad Norveške.

Logično, posle poziranja zajedno sa našim pristalicama, neko je morao da "poleti" u vazduh, a koga drugog bi naši reprezentativci odabrali do jednog junaka pobede, Aleksandra Mitrovića, koji je sa širokim osmehom na licu završio iznad glava ostalih članova našeg tima.

Nije dugo prošlo dok ostali nisu "ugrabili" i Dragana Stojkovića Piksija, koji je napravio tim, stvorio atmosferu zajedništva, kakvu nismo imali toliko dugo u nacionalnom timu. I on je sa širom raširenim rukama odlučio da se prepusti momentu i da zapliva u vazduhu na rukama srpskih reprezentativaca.

Upečatljiva fotografija je i ona na kojoj se mogu videti Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Dve naše "haubice" stajale su zagrljene ispred navijača Srbije, pri čemu je Mitrogol podigao tri prsta, pokazujući još jednom koliko voli našu zemlju.

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović

Foto: MN Press

Kakva atmosfera vlada u našem timu, zbog toga ne čudi što mnogi već na dva meseca pred Mundijal u Kataru pevaju "Dajte Brazil, da se igramo"...

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradiska

    28. septembar 2022 | 07:18

    Auuu kako smo izgledali sinoć moćno, nepamtim da smo ikad onako igrali..

  • 😆😆😆

    28. septembar 2022 | 07:44

    Neka i izgubimo kad igramo onako srcano. Svaka cast.nema izgzbljene lopte. Bravo PIKSI!!

  • Srbin

    28. septembar 2022 | 07:29

    Milina ih je bilo gledati, konacno sam ponosan sto sam Srbin sto se reprezentacije tice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA