Da se ne zalećemo još: Brazilci pokazali moć protiv Tunisa, Rišarlisona gađali bananama i napravili skandal

Karioke su odigrale odlično u prijateljskom susretu

  • 4

Odigrala je reprezentacija Srbije fantastičan meč protiv Norveške u Ligi nacija, pobedila (0:2) i plasirala se u Diviziju A, a navijači su već počeli da pevaju "Dajte Brazil da se igramo", aludirajući na naš susret sa Kariokama u Kataru za dva meseca. Ali, ne treba da se odmah zalećemo...

Večeras smo imali priliku da vidimo i Brazilce na delu i to u prijateljskom susretu protiv Tunisa, koji se proveo kao "bos po trnju". Fudbalerima sa severa Afrike verovatno još odjekuje "petarda" koja im je pukla pred očima protiv Karioka, koje su demonstrirale pravi čas fudbala i izrešetale mrežu rivala - 5:1 (4:1).

Meč je odigran u glavnom gradu Francuske, na "Parku prinčeva", gde je od samog početka prštalo na sve strane. Rafinja je već u 11. minutu doveo Brazilce u prednost, da bi samo sedam minuta kasnije Talbi neočekivano doneo poravnanje Tunišanima.

Ipak, ni manje od minut nije potrajao taj egal, pošto je Rišarlison posle odlične akcije i dodavanja Rafinje postigao drugi gol za Brazil, posle kojeg se desio i svojevrstan rasistički skandal, kada su navijači Tunisa počeli da ga gađaju - bananama. Nije se igrač Totenhema na to ni osvrnuo, nije hteo da im daje legitimitet, ali je vest odjeknula u medijima širom sveta.

To je još više naljutilo Brazilce, koji su do kraja poluvremena vezali još dva gola preko Nejmara u 29. minutu i Rafinje u 40. minutu, da bi dva minuta kasnije Bron dobio direktan crveni karton zbog užasnog starta i dodatno osakatio Tunišane.

Ipak, nije ni Brazil u nastavku utakmice toliko navaljivao, sve je ostalo u granicama fer-pleja, a Pedro je u 74. minutu postavio konačan rezultat ove utakmice, u kojoj smo videli svu raskoš koju ova južnoamerička selekcija ima da nam ponudi.

Ali, i mi se pitamo...

Video: Au, što pada! Orlovi trenirali po kiši pred Norvešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    28. septembar 2022 | 10:28

    Nama treba šest poena, a to ganjamo protiv Kameruna i onih. Naravno ne treba da se predamo pred Brazil.

  • tajfun

    28. septembar 2022 | 09:51

    Petarda Brazila u najavi.Crveni karton bukva Pavlović.

  • kom opanci

    28. septembar 2022 | 00:51

    kom obojci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA