≫ 

Mesimanija u Nju Džerziju: Armija redara se rvala sa navijačima i čuvala hodajućeg fudbalskog boga

Dvojica navijača koja su utrčala na teren nisu se dobro provela

  • 0
Lionel Mesi navijači Foto: Tanjug/AP

Prijateljski meč Argentine i Jamajke, osim što je potvrdio moć Gaučosa (3:0), jer ovo im je bila 35. utakmica zaredom bez poraza, dokazala je i nepobitnu činjenicu da je Lionel Mesi, za mnoge navijače, božanstvo. Totem kojem se klanjaju.

Argentinac je bio prva zvezda utakmice, ušao je sa klupe i dao dva gola u finišu meča, ali je utakmicu, više nego bilo šta drugo, obeležila ekstatična navijačka pomama za fudbalerom Pari Sen Žermena zbog čega je armija redara morala non stop da bude u pripravnosti.

I pored tolike pažnje, ipak nisu uspeli da preduprede dva upada navijača koja su se desila. Ovi su čekali pravi momenat, iskoristili trenutak i želeli su samo jedno: da dodirnu, da se fotografišu, da zagrle neponovljivog Lea Mesija. Slike koje stižu iz Nju Džerzija najbolje svedoče o tome koliko su energije morali da ulože radnici obezbeđenja ne bi li ukrotili dvojicu navijača koji su uspeli da priđu Mesiju.

Jedan navijač je pokušao da fotografiše Argentinca i da napravi "selfi" i teško je reći da li je u tome uspeo jer su ga dograbili redari, dok je drugi, tetovirani bez majice, iznenadio, na tren i uplašio Mesija, prilazeći mu sa leđa. Držao je flomaster u ruci i taman kada je dobijao autogram na leđima, ekspresno ga je savladalo obezbeđenje.

Nažalost po prvog navijača koji je utrčao, okiznuo se baš kada je stigao pred Mesija, nije uspeo da ga zagrli ili se slika sa njim, nekoliko redara ga je zaskočilo i izvelo sa terena.

Koliko je oduševljenje izazvao Mesi najbolje svedoči huk sa tribina kada je ulazio u igru

Pogledajte i sve golove sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA