Ronaldo napravio isti skandal kao protiv Srbije i razbesneo svoje navijače

Lideru Portugalaca teško je pao poraz od Španije

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

Portugaliji se desila Srbija! Kristijano Ronaldo i ekipa su ostali bez prvog mesta i plasmana na završni turnir Lige nacija pošto su ih Španci u poslednjem kolu savladali u direktnom duelu za prvo mesto.

Imali su Portugalci sve u svojim rukama, dva boda prednosti, dovoljan im je bio bod, igrali su na svom terenu...

Međutim, ponovo im je priređen isti scenario kao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kada ih je Srbija pobedila golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu.

Sada je "dželat" Portugalaca bio Alvaro Morata, koji je zatresao mrežu u 88. minutu i rastužio i razbesneo Kristijana Ronalda.

Teško je kapiten Portugalije podneo poraz svog tima, a na kraju meča je, prilikom izlaska sa terena napravio i sličan ispad kao i na meču protiv Srbije na Marakani, kada je bacio traku. Ovaj njegov gest razbesneo je mnoge njegove sunarodnike, koji smatraju da tako ne pokazuje poštovanje prema svojoj zemlji i ekipi.

Isto je uradio i posle poraza od Srbije u Lisabonu.

Podsetimo, traku koju je Ronaldo bacio na Marakani kasnije je pokupio vatrogasac Đorđe Vukićević, koji je dao na humanitarnu aukciju, a ona je dostigla vrtoglavih 7,5 miliona evra, koji su pomogli u lečenju malog Gavrila Đurđevića, za koga je skupljen novac za najskuplji lek na svetu.

Prisetite se i tog momenta sa Marakane koji je obišao svet, ali na kraju stvorio i veoma plemenitu priču koja je pomogla da se spasi jedan mladi život.

Video: Timska igra za Gavrilov život: Mozzartu Ronaldova traka, u fond 7,5 miliona dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA