≫ 

Ova glava luda! Strahinja Pavlović pokazao kako se gine za Srbiju, glavom krenuo na otvoreni đon

Neverovatna hrabrost štopera našeg tima

  • 5
Strahinja Pavlović, Martin Odegard Printskrin: RTS

Reprezentativci Srbije odigrali su neverovatan meč u Norveškoj i oduševili naciju! Ne samo da su pobedili sa 2:0 Erlinga Halanda i ekipu, već su ih "odučili od fudbala", ali su i pokazali neverovatnu požrtvovanost i energiju u tom duelu.

Sve ono kako su navijači samo želeli da igraju uvek. Da ostave srce na terenu, makar i ne uradili ništa. A ovi Piksijevi Orlovi pored velike želje igraju i vrhunski fudbal i imaju rezultate.

Bilo je spektakularnih akcija na ovom meču, iz dve takve smo postigli i sjajne golove, ali je čitav tim disao kao jedan.

Od golmana Vanje Milinković Savića, preko štopera koji su "zaključali" Halanda, do veznog reda koji je vezao, pa se nije ni osetio izostanak jednog od naših najboljih igrača Sergeja Milinković Savića, preko brzih krila koja su zadavala glavobolje Norvežanima, pa sve do ubojitog dvojca u špicu Mitrović - Vlahović, koji su bili egzekutori.

Ipak, ako se u jednom kadru može opisati igra reprezentacije protiv Norveške, to je momenat kada Strahinja Pavlović glavom uleće u duel i kreće na otvoreni đon Martina Odegarda.

Na sreću, Pavlović je pre Odegarda stigao do lopte, a fudbaler Arsenala je u deliću sekunde sklonio nogu, inače je moglo da bude ozbiljnih posledica po Pavlovića.

Inače, na kraju meča ga je Stefan Mitrović nazvao "mu**nja", što govori o hrabrosti koju je iskazao.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jali

    28. septembar 2022 | 16:02

    Kako rece onom plavcu ovde dam ja gazda💪💪💪

  • Boske100

    28. septembar 2022 | 16:58

    Strahinja nije Vidara i nikada neće biti Vidara. Ovaj ide glavom zato što ne zna drugo, a kod Vidića je to bilo "samo" još nešto u repertoaru odbrambenog igrača.

  • nibrS

    28. septembar 2022 | 16:17

    Strhainja je opet juce bio na ivici crvenog kartona, mora da se smiri malo, ako se ne smiri na svetskom ce dobiti crveni karton vec u prvom poluvremenu i onda dzabe sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA