≫ 

Milojević najavio najjači tim za Mačvu, pa hvalio Kulibalija: "Mora da pogine u Zvezdi, on pomaže ekipi"

Trener crveno-belih je istakao i da je oprezan pred ovaj duel

  • 8
Miloš Milojević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde ispred sebe imaju meč prvog kola Kupa Srbije, gde će gostovati ekipi Mačvi u Šapcu, dok je meč na programu od 16 časova na Gradskom stadionu kraj Save. Crveno-beli su oprezni, a njihov trener, Miloš Milojević, najavio je najjači mogući sastav.

Opomenut rezultatom Partizana, koji je ispao od jednog drugoligaša u Sremskoj Mitrovici, Milojević ne želi ništa da prepusti slučaju.

- Mačva je tradicionalan srpski klub sa mnogo igrača koji su igrali Superligu, pre svih Adamović, Pejović, Radunović... Tako da, kada je reč o pripremi meča, daćemo im na važnosti, ali kad krene utakmica gledaćemo samo nas. Ne zanima nas ko je preko puta, već samo koji su zahtevi pred našim igračima. Imamo igrače koji se vraćaju iz reprezentacija, moramo videti njihovo stanje. Igrači iz Afrike će imati dugo putovanje i to je nešto čime moramo da se pozabavimo, ali od igrača koji su tu, svi su kvalitetni i motivisani. Imamo dobar tim za sutra - rekao je Milojević, koji se osvrnuo i na Kalifu Kulibalija.

- Profesionalac je i shvatio je da mora u Zvezdi da se "pogine" za svaku loptu na treningu, a potom i na utakmici. Došao je u periodu kada je trebalo da pomogne, to je učinio u Novom Pazaru, ali fizički nije bio na očekivanom nivou. Aleksandar Pešić je prvi napadač, Kulibali je tu da bdue pomoć. U jednom trenutku nije moglo, ali sad sve bolje izgleda i uz podršku svih, biće sve bolji.

Milojević je rekao i da njegova ekipa vežba prekide, pogotovo penale, s obzirom na to da je ekipa iz Šapca već jednom izbacila ovaj klub iz ovog takmičenja pre pet godina.

- Bavimo se prekidima, tražimo ko nam je najbolji izvođač u trenutku. Mislim da imamo kvalitet da budemo ubojitiji u tom segmentu i da ranije otvaramo utakmice. Kada je reč o penalima, vežbamo ih kad god imamo prostora da to radimo. Ipak, voleo bih da se sve reši u 90 minuta, jer su penali lutrija i lično imam loša sećanja na njih. Mislim da sam samo jednom, i to poslednji put, dobio penale

Video: Milojević dobio 2 pojačanja u stručnom štabu: Vujadin Savić i bivši selektor Švedske pomoćnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    29. septembar 2022 | 06:57

    Ne bih ni Partizanu ovakvog strucnjaka pozeleo.Ovaj je i Stolicu prevazisao.

  • Dejan

    28. septembar 2022 | 23:32

    Aman on je napadač, njegovo nije da 'radi za ekipu' već da postiže golove. Zato valjda služe napadači, inače bi igrao ko šta stigne.

  • bice tesko

    28. septembar 2022 | 22:50

    ako silja pesic neigra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA