≫ 

"Vreme je da Ronaldo ode u penziju": Bivši italijanski fudbaler izneo mišljenje o Portugalcu

Kasano je imao šta da kaže

  • 0
Kristijano Ronaldo, kapitenska traka, Portugalija Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Kristijano Ronaldo ove sezone ne igra na nivou na kom su drugi navikli od njega, Mančester Junajted ga je često ostavljao na klupi, dok bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano je izrekao da je verovatno vreme da ode u penziju.

Portugalski mediji i navijači okrivili su Ronalda za poraz od Španije (1:0) u meču Divizije A Lige nacija. Portugalija nije uspela da se plasira na Završni turnir Lige nacija, pošto je u Bragi poražena od Španije. Fudbaler Mančester junajteda je bio jedan od najgorih igrača na terenu, a po završetku meča je ljutito bacio kapitensku traku.

- Ronaldo bi u ovom trenutku trebalo da sebi da učini uslugu i da shvati da je vreme za kraj karijere ako više ne možeš da budeš na određenom nivou. Osvojio si sve, fenomen si. Sada je vreme za kraj - rekao je Kasano, koji je igračku karijeru okončao pre tri godine.

Ronaldo (37) je za reprezentaciju Portugalije odigrao 191 meč i postigao je 117 golove. Portugalski mediji tvrde da fudbaler Mančester junajteda ne bi smeo da bude starter u nacionalnom timu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Video: Istorijska penal serija: Radnički iz Sremske MItrovice izbacio Partizan iz Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA