≫ 

Zvezda ne želi da se "opeče" kao Partizan, ovo je ekipa koju će Milojević izvesti danas protiv Mačve

Crveno-beli na isputu u gradu kraj Save

  • 5
Kalifa Kulibali

Foto: Marko Jovanović

Partizanova golgota u Sremskoj Mitrovici i senzacionalna eliminacija iz Kupa od Radničkog pozivaju na oprez sve u Zvezdi pred gostovanje Mačvi u Šapcu, ali i pre iznenađujućih vesti iz Srema, treneru Beograđana je bilo kristalno jasno da nema mesta za kalkulacije - igraće najbolji koje ima u ovom momentu na raspolaganju.

To je i sam poručio dan pred meč, Zvezda uvek i u svakoj utakmici mora misliti samo o sebi, o dobroj igri, pobeda se ne sme dovoditi u pitanje, a gostovanje Mačvi neće biti izuzetak od tog utemeljenog stava.

Trener šampiona nije izdiktirao sastav, otkrio je samo da će navalu predvoditi Kulibali koji još uvek nije opravdao epitet pojačanja, te mu je ovo savršena prilika da se pokaže u novom klubu. Osim njega,

Sastav Zvezde za Mačvu, prema našim saznanjima, izgledaće baš ovako: Popović, Gobeljić, Milunović, Pankov, Rodić, Nikolić, Sanogo, Katai, Ivanić, Mitrović i Kulibali.

Milojević je u superlativu pričao o narednom rivalu, dobro ga je secirao i očekuje tešku utakmicu koja kreće od 16 sati u gradu na Savi.

- Mačva je tradicionalan srpski klub sa mnogo igrača koji su igrali Superligu, pre svih Adamović, Pejović, Radunović... Tako da, kada je reč o pripremi meča, daćemo im na važnosti, ali kad krene utakmica gledaćemo samo nas. Ne zanima nas ko je preko puta, već samo koji su zahtevi pred našim igračima. Imamo igrače koji se vraćaju iz reprezentacija, moramo videti njihovo stanje. Igrači iz Afrike će imati dugo putovanje i to je nešto čime moramo da se pozabavimo, ali od igrača koji su tu, svi su kvalitetni i motivisani. Imamo dobar tim za sutra - rekao je Milojević, koji se osvrnuo i na Kalifu Kulibalija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. septembar 2022 | 08:34

    Зашто се опекао? Па одиграо на свом нивоу, сем што нису добили ни један пенал у регуларном делу, момци из Митровице показали да су класа за њих

  • Doktor

    29. septembar 2022 | 10:06

    Kako najjača kad je Gobeljic u ekipi?

  • Lakirana cipelica

    29. septembar 2022 | 08:46

    Mogao bi katai malo na klupu, da vidi zvezda koliko moze bez njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA