Andradeu podmetnuli lažni intervju u kome "pljuje" Partizan, on oštro demantuje: "Ovo je jedina istina"

Fudbaler crno-belih morao je da se oglašava na svom profilu na Instagramu

  • 7
Patrik Andrade, FK Partizan

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Fudbaler Partizana Patrik Andrade, suočio se sa neprijatnošću na društvenim mrežama, gde je jedan sportski mediji iz Azerbejdžana objavio navodne njegove izjave u kojem kritikuje Partizan i žali zbog prelaska iz Karabaga.

Andrade je na svom Instagram nalogu napisao kako je sve čista laž, odlučno demantovao da je dao takav intervju i posebno naglasio da ništa nije rekao protiv Partizana, kao i su ga u klubu svi prihvatili kao kod kuće.

- Pre svega moram da kažem da se užasno osećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovde kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima. Tačno je – loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim - stoji u potpisu Patrika Andradea.

Fudbaler je takođe objavio i deo intervjua koji je navodno dao, a u kome su citirane reči koje fudbaler odlučno demantuje.

- Pre dolaska u Partizan zvali su me uz reči da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovde i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, Drugim rečima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije.

- Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogrešio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput - reči su koje su citirane, a koje je Andrade demantovao na svom profilu.

Video: Istorijska penal serija: Radnički iz Sremske MItrovice izbacio Partizan iz Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гојко

    30. septembar 2022 | 08:57

    Који безобразлук! Како се увек само према вама протурају којекакве лажи?

  • Aco

    30. septembar 2022 | 07:51

    Pazite jugosloveni sledeci Asano😂😂😂😂😂

  • Djosa

    30. septembar 2022 | 08:49

    Tako i Asano pobegao i nikom nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA