≫ 

Japanac iz Piksijevog štaba otkrio tajnu moćne Srbije: Neverovatan snimak Orlova, zavrteće vam se u glavi!

Pas igra postala je zaštitni znak reprezentacije Srbije, a kako su tako uspešni pokazuje i snimak sa treninga

  • 6

Fudbaleri Srbije oduševili su čitavu naciju igrom na poslednja dva meča Lige nacija, kada su pobedili Šveđane i Norvežane uz sjajne golove, vrhunske akcije i dominaciju na oba meča.

Orlovi su dominirali posebno pas igri, što je novi prepoznatljiv stil našeg tima od kako ga je preuzeo Dragan Stojković Piksi. Srbija je meču sa Švedskom imala 460 uspešnih pasova, a protiv Norvežana 439, što je bilo daleko više od oba rivala.

Igra Orlova oduševila je i hrvatske novinare koji su napisali moćan tekst o snazi Srbije pred Mundijal u kojem su se pitali koja je tajna Piksijevog tima.

A tajna se možda krije u snimku koji je objavio Japanac iz Piksijevog stručnog štaba, kondicioni trener Kacuhito Kinoši.

On je na svom Instagramu podelio snimak sa treninga Orlova iz Stare Pazove, gde je deo treninga kada su igrači bili u takozvanoj "ševi".

Igrači su uspeli da stignu čak do 51 uspešnog dodavanja iz prve dok su igrači iz sredine pokušavali da ih spreče u tome.

- Evo zašto smo dobri. Zapravo, veoma dobri. Možete da izbrojite 51 pas - stoji u opisu videa koji možete videti na početku teksta.

Takođe je dodao i da je ponosan na momke.

- Toliko sam ponosan na nas. Nastavite da uživate u igri kao što je ova. Brazil nas čeka u Kataru. Hvala vam momci - napisao je Japanac.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. septembar 2022 | 10:15

    Ziveo do pobjeda novih!

  • Nenad

    30. septembar 2022 | 13:22

    Ozbiljni ljudi za ozbiljne rezultate. Poštivanje drzave za koju radi.Ne mora pjevati himnu,niko mu ne bi zamjerio ali eto potrudio se i to.

  • Seva

    30. septembar 2022 | 12:26

    Ševa nema nikakve veze sa tim,mnogo je tu stvari potrebno da bi ekipa igrala kvalitetno, al dobro,samo neka nastave da pobedjuju.I mi u beton ligi napravimo dobru sevu pa pobedimo nekad Čenej ili Slanobarac 😂😂 SRBIJA🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA