Uživao je u gresima, golovima zaludeo Evropu, u Kini na prevaru uzeo milione, a sada snima pesme o Bogu

Neverovatna transformacija bivšeg reprezentativca Kolumbije

  • 0
Džekson Martinez

Printskrin: Instagram/j.martinezofficial

Džekson Martinez, nekadašnji napadač Porta i madridskog Atletika, okrenuo je svoj život za 180 stepeni nakon što je u decembru 2020. godine otišao u penziju!

Igrač koji je u jednom trenutku zaludeo Evropu, jer je na 143 meča za Porto dao 94 gola, sada se posvetio veri. Okrenuo se ka Bogu i drži predavanja u crkvama. Takođe, počeo je da objavljuje religiozne pesme.

- Osetio sam požudu i radost u gresima. Uživao sam u njima, jer ih nisam gledao kao takve, već kao nešto normalno. Nikada nećete videti Boga dok ne osetite trenutak i shvatite da imate samo njega, tako da sam odlučio da se fokusiran na veru - rekao je Martinez za kolumbijske medije.

Martinez je od 2004. do 2009. godine igrao za Medeljin, odakle se preselio u Porto. Zahvaljujući sjajnim partijama u tom klubu bio je na pragu Milana, ali je za 35 miliona otišao u Atletiko.

Vrlo brzo su ga Jorgandžije prodale u Kinu za 42 miliona evra, dok je sam Martinez za dve i po godine tamo zaradio 25 miliona. Pritom je odigrao samo 10 mečeva i dao četiri gola za to vreme.

Za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 40 mečeva i postigao je devet golova, a bio je i učesnik SP u Brazilu 2014. godine. Poslednji meč u nacionalnom dresu odigrao je 12. novembra 2015. protiv Čilea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackson Martinez (@j.martinezofficial)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA