≫ 

Zvezda putuje u Rusiju tokom Mundijala: Crveno-beli zakazali "proveru" u Sankt Peterburgu

Tokom višenedeljne reprezentativne pauze crveno-beli će odigrati meč sa Zenitom

  • 7
Zvezda, Zenit

Printskrin: Youtube / FK Crvena zvezda

Svetsko prvenstvo u fudbalu je sve bliže, a dok se nacionalni timovi budu borili za trofej šampiona planete, klubovi će morati da pronađu načine da održe formu igrača. Takav je slučaj i sa Crvenom zvezdom koja će, po svemu sudeći, putovati u Rusiju.

Naime, kako prenosi fudbalski klub Zenit, ruski tim će sa šampionom Srbije odigrati prijateljski meč 22. novembra na Gasprom areni.

 

- Klubovi su postigli načelni dogovor da se prijateljska utakmica održi u Sant Peterburgu. Zenit i Crvenu zvezdu vezuje dugogodišnje prijateljstvo. Obnovljeni plan saradnje, koji dve strane uspešno sprovode ove godine, utvrđen je 3. jula, pred prijateljski meč u Sočiju. 'Bitka šampiona', odigrana pred 30.334 gledalaca na stadionu "Fišt", završila je pobedom Zenita 2:1. Planirano je da se prijateljska utakmica Zenita i Crvene zvezde održi 22. novembra na Gasprom areni. Tačno vreme početka, kao i informacije o prodaji karata, biće određeni naknadno - saopštio je Zenit.

Da pdosetimo, poslednje kolo Superlige pred Mundijal će biti odigrano 13. novembra, a sezona se nastavlja 4. februara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Zenit (@zenit_spb)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA