≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Mladost GAT u Superligi Srbije

Kao što ste navikli, tekstualni prenos meča ćete moći da ispratite i na našem portalu

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde ispred sebe nemaju nimalo lak zadatak u meču 13. kola Superlige Srbije, gde će gostovati u Novom Sadu ekipi Mladost GAT, koja je ove sezone i ušla u ovaj rang takmičenja. Meč je na programu od 17 časova, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena sport 1 Premium.

Zvezda dolazi u Novi Sad posle veoma teških utakmica. Crveno-beli se još nisu na najbolji način privikli na promenu trenera, gde je Miloš Milojević zamenio Dejana Stankovića. Ekipa je u prethodnih 15-ak dana odigrala tri utakmice, zabeležila je poraz od Trabzona u Evropi, dok je u domaćim takmičenjima bila bolja od Napretka (1:0) u prvenstvu, odnosno od Mačve (2:0) u Kupu.

GAT je već pokazao da ume da bude nezgodna ekipa, dobro su namučili Partizan, ali su u prethodnih devet utakmica zabeležili čak sedam poraza.

Poslednji poraz je došao od Radničkog iz Kragujevca (3:0), dok su prethodno slavili protiv Spartaka iz Subotice. Sve u svemu, očekuje se veoma dobra utakmica u Novom Sadu, na Karađorđu, gde GAT svoje utakmice igra kao domaćin.

Video: Kakva greška igrača Mačve, Kangva se snašao najbolje i dao gol za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA