Skandal u engleskom fudbalu: Legenda Totenhema pokušala da prevari ženu mesec dana posle venčanja!

Bivši fudbaler, inače trener u akademiji za mlade Totenhema, i ambasador ovog kluba, počeo je da piše poruke 40-godišnjoj medicinskoj sestri u julu

  • 3
Džermejn Defo

Foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veliki skandal drma engleski fudbal: Tabloid The Sun objavio je da je legenda Totenhema i reprezentacije Engleske Džermejn Defo uhvaćen kako "moli za seks" medicinsku sestru samo nekoliko dana posle venčanja sa Donom Tirni.

Defo, koji je sada TV komentator, pokušao je, navodi The Sun, da nagovori ženu na seks u njegovom Rejndž Roveru.

Bivši fudbaler, inače trener u akademiji za mlade Totenhema, i ambasador ovog kluba, počeo je da piše poruke 40-godišnjoj medicinskoj sestri u julu.

Defo (39) se 4. juna oženio sa Donom Tirni (40), na svadbi koja je koštala oko 200.000 funti, i završila je na naslovnim stranama magazina za poznate.

On je tada rekao: "Ovo je moja budućnost, ovo je zauvek, ovo je osoba s kojom želim da provedem ostatak života".

Ipak, 14. jula je, piše The Sun, Defo počeo da piše poruke ženi preko Instagrama, i pokušao da ugovori viđanje.

- Upoznala sam Džermejna nekoliko godina ranije u baru, ali se ništa nije desilo. Ostali smo u kontaktu preko Whatsappa, ali nismo komunicirali dugo. Ali onda je počeo da mi šalje poruke na Instagramu u julu. Očajnički je želeo da me vidi i dosta smo flertovali. Ali na kraju, nije baš bio šarmantan. Očigledno mu je samo jedna stvar bila na umu. Onda, kad sam shvatila da se oženio u međuvremenu, nisam htela ništa dalje. Ne bi bilo fer prema njegovoj ženi. Ko još radi ovo pošto kaže da bi proveo život s nekim? Valjda je osetio moć, kao moćan i bogati bivši fudbaler. Bilo mi je zanimljivo da se dopisujemo, ali nije imalo smisla više. Shvatila sam da on ima ženu i da gubim vreme. Osećam se loše sad zbog svega - rekla je medicinska sestra, čiji identitet The Sun nije objavio.

Defo je 21. juna na Instagramu objavio "posvećivanje mog života Doni je jedna od najlakših stvari koje sam uradio u životu".

On je za magazine zatim izjavljivao kako je "konačno pronašao pravu osobu", a Dona je govorila o tome kako je "specijalan govor Džermejna na svadbi i kako to pokazuje koliko je ceni".

Defo je negirao sve što je The Sun objavio, a novinari su tražili i komentar od njegovih agenata.

(Telegraf/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA