Istorijska bruka Junajteda protiv Sitija: Navijači neće više da ih gledaju, pre poluvremena izlaze sa stadiona

Neverovatne scene stižu sa "Etihada"

  • 0
Stadion, navijači Foto: Twitter - Printscreen

Fudbaleri Mančester junajteda doživljavaju pravi potop u gradskom derbiju protiv Sitija, pošto na poluvremenu gube sa četiri gola razlike. Erling Haland i Fil Foden sa dva pogotka pokrenuli su lavinu nezadovoljstva među navijačima gostujućeg sastava - 4:0.

Neki su bili i prilično radikalni, pa su odlučili da ih preostalih 45 minuta fudbala na "Etihada" uopšte ne zanima, spakovali su svoje stvari, obukli se i samo napustili stadion.

Sve se to moglo videti i uživo u prenosu utakmice putem malih ekrana, a jedan za drugim, navijači kojima su boje Crvenih Đavola u srcu su napuštali tribine i odlazili na parking, udaljavajući se od samog stadiona.

Treba podvući da je ovo možda i istorijska bruka Mančester junajteda, pošto se ne pamti da su navijači nekog tima već posle 45 minuta odlazili sa stadiona nezadovoljni igrom svojih pulena u Premijer ligi.

Nema sumnje da će ovo ponovo pokrenuti pravi potres u Junajtedu i to samo nekoliko nedelja nakon što se situacija koliko-toliko primirila posle šokantnih poraza od Brajtona (0:2) i Brentforda (0:4) na početku sezone.

Može se reći da je ovo u neku ruku i dokaz da ne ide baš sve u pravom smeru.

Video: Neverovatni trening Orlova: Brazil čekamo vas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA