"Već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu": Milojević arhivirao Mladost, sva pažnja je na Ligi Evrope

Trener Zvezde više nego zadovoljan prikazanim u Novom Sadu

  • 11
Miloš Milojević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili na gostovanju ekipi Mladost GAT u Novom Sadu (0:4) čime su zadržali svoje lidersko mesto u Superligi Srbije.

Nije imao mnogo šta da zameri svojim igračima trener Miloš Milojević, istakavši da je srećan kako je njegov tim držao ekipu Mladosti pod kontrolom.

- Nakon drugog gola je sve došlo na svoje, iako smo i u prvom poluvremenu imali mnogo prilika. Zadovoljan sam kontrolom utakmice, popravljamo efikasnost, ali ne treba praviti pompu od ovog. Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola. Sve to nas približava cilju kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici - počeo je Milojević.

Već u četvrtak će Zvezda igrati važan meč sa Ferencvarošem, koji bi mnogo toga mogao da reši po pitanju borbe za plasman dalje.

- Probali smo da osvežimo i rasteretimo ekipu, nije isti intenzitet kao u Evropi. Imamo četiri dana da se spremimo i već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu. Uz dobar odnos, podršku sa tribina i borbu na terenu, mislim da možemo da imamo dobar rezultat. I danas je bila sjajna atmosfera u Novom Sadu, navijači su nas bodrili sve vreme. Zadovoljan sam, jer ni na 0:1 nisu bili negativni, već pružili podršku, što se osetilo na terenu. Nadam se da će ih biti što više protiv Ferencvaroša - podvukao je Milojević.

Video: Katai duplira prednost Zvezde: Ben upisao asistenciju protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    2. oktobar 2022 | 20:01

    SKLONI IZ EKIPE RAHITIČNOG ERAKOVIĆA KOJI U ZEMUNU NE MOŽE DA IGRA,GOBELJIĆA,SRNIĆA,SANOGOA,PEŠIĆA...

  • 6+4+3=2

    2. oktobar 2022 | 21:11

    zasto neki ljudi misle da onaj koji kritikuje zvezdu ne navija za zvezdu

  • alal vera alal vera

    2. oktobar 2022 | 20:22

    da li silja pesic mora da nas unisti kao gradjevinac stankovic da bi ga oterali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA