Petrić zadovoljan pobedom, ali i oprezan: "Ne opterećuje me to, igrači su spremni i okrećemo se četvrtku"

Trener crno-belih je imao jednu od najboljih utakmica otkako je na klupi ove ekipe.

  • 1
Gordan Petrić Printscreen: Youtube / FK Partizan

Fudbaleri Partizana su poprilično ubedljivo slavili protiv Vojvodine sa 4:1 u meču 13. kola Superlige Srbije. Crno-beli su i lakše nego očekivano odneli pobedu u ovom duelu, a trener Partizana nije krio zadovoljstvo posle samog meča.

Od samog starta, do kraja, Partizan je poput zmije udava pritiskao protivnika. Nije dopuštao crveno-belima iz Novog Sada ni promil šanse da naprave nešto više, a sve je to bilo i umnogome uvećano kada je Igor Jeličić dobio crveni karton. Ipak, Petrić kaže da se ne opterećuje činjenicom da mu je ovo "najbolja utakmica".

- Svi me sad pitaju da li je ovo najbolja utakmica otkako vodim ekipu, ali ne opterećujem se time. Samo je bitno da su momci koncentrisani, da su odradili svoj posao. Mogli smo ranije da damo gol, dali smo dva koja su nam igrači Vojvodine poklonili. Ali pre toga smo mogli da postignemo dva gola. Zadovoljan sam kako smo odradili posao, ali momci moraju to što pre da zaborave, očekuje nas utakmica u četvrtak i novo dokazivanje. Očekujem totalno drugačiju utakmicu - ističe Petrić, koji se dotakao i fizičke spreme.

- Opet moram da kažem, kada sve ide kako treba, onda izgleda i da su igrači spremni. Oni su bili isti i prvi kad kad smo bili, rekao sam da su bili nervozni, a ta nervoza dosta utiče na fizičku spremu. U tom slučaju i na igru. Ne, oni su rasterećeni, i pružaju ono šta mogu - zaključio je Petrić.

Video: Baždar blistao protiv Vojvodine: Presing, ukradena lopta i precizan finiš urodili plodom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizane nas

    3. oktobar 2022 | 08:36

    Majko Mila, ovaj zadovoljan. Za koji se to pehar borite? Na kojoj tabeli smo prvi? Prokockali ste vi zadovoljstvo u avgustu I septembru. Ne javljajte se do sledece sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA