≫ 

"Nisam hteo da uvodim Ronalda iz poštovanja prema njemu": Ten Hag otkrio zašto je ostavio Portugalca na klupi

Junajted je preživeo katastrofu u gradskom derbiju

  • 1
Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su svojevrstan debakl na gostovanju na "Etihadu" protiv ekipe Mančester sitija u gradskom derbiju. Šest golova "spakovali" su im Građani, a ljutiti navijači gostujućeg tima su već na poluvremenu odlazili svojim kućama.

Naravno, nije mogao mnogo toga dobrog da kaže Erik Ten Hag, trener Junajteda, posle utakmice. Ipak, sve je zanimalo gde je za sve to vreme bio Ronaldo, odnosno zašto je sedeo na klupi.

- Naš nastup je bio neprihvatljiv. Zaista ovako nešto nisam očekivao, niti mogao da zamislim. U prethodnim mečevima naš tim je pokazao napredak, dobru atmosferu i zalaganje. Nažalost, danas ništa od toga nisu preneli na teren. Kada igrate protiv igrača top klase, kakve ima Mančester Siti, morate da pružite svoj maksimum. Mi danas to nismo pokazali, što je nedopustivo. Nisam hteo u igru da uvodim Ronalda iz poštovanja prema njemu i njegovoj velikoj karijeri - rekao je Holanđanin.

Zatim se dotakao Entonija Marsijala, kojem je ipak dao šansu sa klupe.

- Sa njim je drugačija situacija. Hteo sam da ga uvedem jer su mu potrebni minuti i videli ste kako je odigrao - dodao je on.

Video: Junajted na prodaju: Navijači u Mančesteru se okupili, žele odlazak gazde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    4. oktobar 2022 | 16:36

    Kad slika prati text..."Iz 'poštovanja' me NISI uveo??!! Si ti normalan, bre, šta lupaš??!..."...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA