Da li je vreme da Dejana Stankovića ponovo gledamo u Seriji A?

Možda kao trenera Sampdorije ili Intera

  • 6
Dejan Stanković

Foto: Telegraf

Iako zvanično nije na listi kandidata da preuzme Sampdoriju, ne bi bilo iznenađenje da u skorije vreme Dejana Stankovića ponovo vidimo u Seriji A!

Tim iz Đenove je u nedleju zvanično otpustio Marka Đampaola posle poraza od Monce na domaćem terenu i u potrazi su za njegovim naslednikom.

Činilo se da je Klaudio Ranijeri prvi pik, ali je iskusni stručnjak poručio preko medija da ne pregovara sa Sampom. U međuvremenu su isplivala dva imena - Danijele De Rosi i Aurelijo Andreacoli, dok je Stanković prošle sezone čak dva puta dovođen u vezu sa klubom.

Podsetimo, u jednom trenutku je izgledalo da će Stanković na zimu 2021. godine napustiti Zvezdu i otići u Italiju, pogotovo što je već bio na sastanku sa prvim čovekom Sampdorije Masimom Fererom.

Stanković je bez kluba otkako je napustio Zvezdu posle meča sa Makabijem, Sampdorija traži trenera koji će da je izvuče iz krize. Idealna kombinacija, čini se.

Zanimljivo je i to da se Stanković povezivao i sa Interom, odnosno da bi mogao da zameni Simonea Inzagija. Ovom se "glava nije mrdala" sve do vikenda koji je iza nas, gde su Neroazuri poraženi od Rome kod kuće. A mediji u Italiji pišu da Inzagi mora da ostvari dobre rezultate protiv Barselone i Sasuola ako želi da ostane na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    3. oktobar 2022 | 12:24

    jel sredjeno sa sudijama kao u srbiji..pita tetka iz surdulice..

  • Šteta

    3. oktobar 2022 | 11:08

    Nekada najjača liga, sada na deobi četvrtog mesta ... Sa Balkana su igrali samo par velemajstora a sada ih ima koliko hoćeš ...

  • sta da radi

    3. oktobar 2022 | 16:18

    na odrzavanju pomocnog terena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA