≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hoće li Piksi "poslušati" navijače? Publika izabrala 26 igrača Srbije koji bi trebalo da idu u Katar

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biće Stojković na "slatkim mukama" kada je u pitanju konačan spisak

  • 46
Dragan Stojković Piksi

Foto: Marko Jovanović

Kao što smo već pisali, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi moraće do 13. novembra da preda konačan spisak igrača na koje će računati na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Stojković je od dolaska na kormilo Orlova, ne računajući mečeve sa Jamajkom i Japanom, koristio bazu od 40 fudbalera - mada su mnogi u međuvremenu sami otpali i tako "olakšali" Piksijevu odluku.

Tom prilikom Telegraf je nedavno pravio anketu u kojoj je pitao navijače Srbije kojih 26 fudbalera bi oni poveli da su na mestu selektora, te smo dobili konkretan odgovor.

Kada su u pitanjuu golmani, tu nema nikakve dileme. Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković i Marko Dmitrović trebalo bi da budu trojica čuvara mreže na Mundijalu.

Odbrana je dala samo jedan iznenađujući rezultat. Umesto Erhana Mašovića koji je igrao na poslednja dva okupljanja, navijači u Kataru žele da vide Strahinju Erakovića. Evo i spiska: Nikola Milenković, Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić, Miloš Veljković, Strahinja Eraković i Srđan Babić.

Što se tiče veznog reda, mesta u sastavu nije bilo za Marka Grujića i Mihaila Ristića koje selektor Stojković nije ni zvao za ovo poslednje okupljanje. Spisak čine: Filip Đuričić, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Dušan Tadić, Filip Kostić, Sergej Milinković Savić, Nemanja Radonjić, Andrija Živković, Darko Lazović, Ivan Ilić i Uroš Račić.

Srbija - Norveška, Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: MN Press

Naravno, mesta u napadu rezervisana su za trojicu fudbalera, a u pitanju su: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Luka Jović.

Gledajući glasove kroz procente, iskristalisala se i prva postava Orlova. Na golu je Vanja Milinković Savić, štoperski trio čine Nikola Milenković, Stefan Mitrović i Strahinja Pavlović, po boku napadaju Andrija Živkocić i Filip Kostić, Saša Lukić Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić su u sredini, dok su Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović u tandemu u špicu. Ako Srbija bude igrala sa jednim napadačem, onda je Nemanja Gudelj "viđen" u veznom redu.

Šta će Srbija uraditi na Svetskom prvenstvu u fudbalu?

Glasajte

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    3. oktobar 2022 | 14:11

    Legenda da sluša sveznalice, pa to samo kod nas ima.

  • ja sam ja

    3. oktobar 2022 | 13:58

    sva sreca pa se navijaci ne pitaju nista

  • BHM

    3. oktobar 2022 | 14:04

    Eee nadam se da je proslo to glupo vreme kada su navijaci,menadzeri,Karadzić i ostala mafija sastavljali selektorima repretentaciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA