Lalatović sa decom izašao pred kamere: "Treneri su zamerali što ih dovodim, evo sad ne nose Zvezdine dresove"

On je na ovaj način odgovorio i Žarku Lazetiću, zbog njegovih nedavnih izjava

  • 7

Video: Lalatović s decom davao izjavu: Nadam se da mi neki treneri neće ovo zameriti! Vidić me je gledao!

Fudbaleri Radničkog iz Niša su posle dolaska Nenada Lalatovića na mesto šefa struke obezbedili i još jedan dobar rezultat. Oni su na Banovom Brdu uspeli da remiziraju protiv Čukaričkog sa 2:2 i to golom sa penala u 87. minutu, trener Lalaotvić je bio zadovoljan, ali je na izjavi posle meča uspeo da uradi i nešto nezapamćeno.

Naime, na samom kraju meča, Nenad Lalatović je izašao pred kameru sa svoje troje dece koje je grlio, a u jednom navratu i poljubio nazvavši ih svojom srećom na utakmici.

- Kako da ne budem zadovoljan. Rekao sam da je Čukarički izvanredan tim, oni su u prethodnih pet utakmica primili samo jedan gol, danas smo imali dva. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Da smo izgubili bilo bi nezasluženo. Primili smo olako golove. Moram pohvaliti svoje igrače, oni su ispunuli sve zahteve u igri. Borili smo se, dali smo sve od sebe.

- Kada uzmete Čukaričkom bodu moram biti jako zadovoljan. Bilo bi neskromno da kažem da smo zaslužili da pobedimo, ali u najmanju ruku smo zaslužili remi. Danas su mi doneli sreću moji sinovi, moja ćerka i moj kum Nemanja Vidić, kao i jedan od najboljih drugova iz Zvezde, Mihajlo Pjanović, koji je doveo svoje dete. Ovaj remi posvećujem njima.

Takođe, Lalatović je na kraju izlaganja poslao i poruku upućenu Žarku Lazetiću, koji ga je nedavno isprozivao zbog toga što je na jednoj od utakmica doveo decu obučenu u Zvezdine dresove, i to na meč upravo protiv crveno-belih (dok je vodio Čukarički).

- Nadam se da mi neće zameriti neki treneri što su mi došla moja deca. Znam da znaju da zamere, ali evo, nemaju Zvezdine dresove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA