Koju utakmicu večeras iz fudbalskog raja gledaju Krojf i Maradona?

Spektakularna grafika za najavu meča na Johan Krojf areni

  • 0
Dušan Tadić, FK Ajaks Foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Ajaks i Napoli će večeras na Johan Krojf areni odigrati meč trećeg kola Lige šampiona u grupi A, a to će uz meč Inter - Barselona biti jedan od derbija dana koji će izazvati najviše pažnje.

Holandski klub se potrudio da ovaj spektakl dodatno uveliča spektakularnom najavom, pa je tako za zvaničan poster ove utakmice iskoristio najveće legende ova dva kluba.

Reč je o dva igrača koji ulaze u najuži krug kandidata za najbolje igrače svih vremena - Holanđanin Johan Krojf i Argentinac Dijego Armando Maradona.

Ajaks je montažu uradio tako da deluje kako iz raja Krojf, koji je legenda ovog kluba i Maradona, koji je najveća legenda Napolija, sede na kauču okruženi oblacima i čekaju početak meča između ova dva kluba, koji je zakazan za 21.00.

Podsetimo, posle dva kola, Napoli je prvi na tabeli sa šest bodova, dok je Ajaks sa tri boda na deobi drugog mesta sa Liverpulom, dok je Rendžers bez bodova.

Jedan od glavnih aduta Ajaksa na ovom meču biće kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji bi trebalo da bude u startnoj postavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Video: Mora da ste napili Batistutu kad je to rekao: Piksi o pohvalama koje je dobio od legende Argentine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA