≫ 

Urošević samouveren pred Keln: "Ne bih potpisao remi, ko ne veruje u uspeh ne treba ni da izađe na teren"

Fudbalere partizana očekuje novi evropski duel

  • 3

Fudbalski klub Partizan obeležio je 77. rođendan, pa su se tako na koktelu organizovanom u prostorijama kluba našli i fudbaleri crno-belih. 

Tako je Slobodan Urošević prokomentarisao trenutnu formu tima i istakao da je neuspeh u Kupu protiv Radničkog Sremske Mitrovice zaboravljen.

- Već smo ušli u period gde ćemo igrati utakmice na svaka tri dana. Posle elimacije iz Kupa, vratili smo se i pobedili Vojvodinu. Sada dolazi jedna prava ekipa, igraćemo na njihovom terenu i daćemo maksimum. Maksimalno smo skoncentrisani i pokušaćemo da pobedimo.

Crno-bele očekuje duel u Ligi konferencija protiv Kelna, ovoč četvrtka od 21 sat , a Urošević veruje u povoljan rezultat, kao što je to bio rezultat u duelu protiv Nice.

- Ne mogu da kažem ko nam više odgovara, Nica ili Keln. Od same utakmice zavisi. nisu baš za poređenje, a svakako da su oba tima veoma kvalitetna. Sa Nicom smo uspeli da se nosimo, nadamo se da će tako biti i u Nemačkoj. Oni igraju Bundesligu, mi igramo ovu našu. Sigurno je da imaju mnog jačih i težih utakmica. Malo imaju i prednost domaćeg terena. Kao što sam rekao na početku, idemo tamo da igramo našu igru i da se vratimo sa povoljnim rezultatom.

- Taj kiks se desio protiv Radničkoh. Ne može to u toj meri da nam poljulja samopouzdanje jer smo profesionalci. Ostaje žal i bol i sećanje na to, ali ne možemo da dozvolimo da nam ta ekipa uništi samopoudanje. Protiv Vojvodine smo dobili još više samopouzdanja i sada treba da prikažemo još bolju igru u četvrtak.

Protiv timova iz Nemačke je Partizan igrao 9 puta , a samo jednom je pobedio, i to, protiv Augzburga.

- Tradicije su tu da se ruše. Ja mislim da svaki igrač trenutno veruje u to. Ako ne verujemo, onda ni ne treba da izađemo na utakmicu. Tako da, definitivno, da, verujemo da možemo da pobedimo.

Na pitanje novinara, da li bi "potpisao" remi unapred, Urošević je imao spreman odgovor.

- Teško pitanje iskreno. Činjenica da bi nam taj bod značio dosta. Ali, ako je utakmica, na bih išao na bod, već na pobedu pa šta bude.Očekujem dobru atmosferu. Čuo sam da će biti pun stadion. mi smo navikli da igramo utakmice gde je atmosfera vrema, tako da nam to neće predstavljati problem.

Video: Fudbalski klub Partizan obeležio 77. rođendan JSD Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA