≫ 

Poznata novinarka lansirala ekskluzivu: "Mesi će 1. jula 2023. biti igrač Barselone"

Očekuje se Leov povratak na Nou Kamp na kraju sezone

  • 5
Veronika Brunati

Printskrin: Instagram/verobrunati

Argentinski fudbaler Lionel Mesi vratiće se na kraju sezone u Barselonu, nakon što mu istekne važeći ugovor sa Pari Sen Žermenom!

Ovu bombastičnu vest javila je poznata argentinska novinarka Veronika Brugati koja je na svom Tviter profilu samo poručila da će Leo 1. jula 2023. biti novi igrač Barse.

Veronika je, inače, veoma bliska sa Mesijem i na svom Instagram profilu ima nekoliko fotografija sa njim. Posebno se izdvaja jedna kada su oboje bili jako mladi, da ne kažemo na početku karijera.

Mesi je, s druge strane, Barsu napustio prošlog leta - i to šokantno - nakon što je potpredsednik Eduard Romeu istakao da klub nema dovoljno novca da ga zadrži.

Leo je prethodnu sezonu u dresu PSŽ-a odigrao ispod svog nivoa, ali je u ovoj na 11 mečeva zaslužan za 15 golova Svetaca u svim takmičenjima. Podsetimo, pominjalo se da bi mogao na leto da ode i u MLS, ali čini se da u Barsi sve rade da otpleše poslednji ples na Nou Kampu.

U nastavku možete pogledati i fotografije novinarke koja je najavila veliku ekskluzivu:

Video: Kad je skinula mini suknju na jahti i more je proključalo: Mesijeva Antonela nikad vrelija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA