≫ 

Mijailović: "I oni koji nisu danas ovde su naša porodica, nemamo dva Partizana, hvala Zvezdi na čestitkama"

Čestitao je Mijailović dobitnicima nagrada za najbolje ekipe velikog kolektiva crno-belih

  • 8

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović u govoru na 77. godišnjici crno-belog velikog kolektiva zahvalio se na podršci i istakao da postoji samo jedan Partizan.

- Nemam običaj da pišem govore, uglavnom govorim ono što mi padne na pamet i ono što mi je na srcu. Želim da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, velika je čast ovde biti pred vama i celokupnog kolektiva Partizana. Hvala svim Partizanovcima, hvala svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana.

Čestitao je Mijailović dobitnicima nagrada.

- Mi smo se oko ove ideje skupili kako bi se odužili našim predacima koji su nam ostavili najtrofeniji Partizan i da se odužimo našoj deci i budućim pokolenjima ostavimo SD koje će biti uspešno. Današnjim dobitnicima nagrada čestitam, a te nagrade bi trebalo da budu motiv svima nama da budemo uvek više i naš Partizan da bude jači.

On se zahvalio i na čestitkama Crvene zvezde i Vojvodine.

- Hvala svim gostima koji su danas ovde i koji ne navijaju za Partizan, ali došli su da nam daju podršku. Želim da se zahvalim i našem najvećem rivalu, SD Crvena zvezda koji nam je uputio iskrenu čestitku. Mi jesmo rivali, ali smo i građani ove naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Takođe, zahvalnost SD Vojvodina koji nam je takođe čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili ovih odgovornih funkcija moramo da ih savesno radimo i uvek u interesu Partizana. Živeo Partizan - kazao je Mijailović.

Video: Bivši igrači čestitali rođendan Partizanu: Pekmen, Lučić i Marković poslali poruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. oktobar 2022 | 22:21

    Opet se vraća vreme zanatlija , nekada bravar sada sekač lima .

  • Partizanovac

    4. oktobar 2022 | 22:09

    Ko je ovaj čovek u NAŠEM Partizanu, pored toliko naših LEGENDI u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, vaterpolu...

  • Franjo tuđman

    4. oktobar 2022 | 23:22

    Hvala što me se sećate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA